2012 m. vasario 16 d., ketvirtadienis

Manai, kad žiemą negali pramogauti???Klysti!!


Už lango žiema?Nostalgija?Atsibodo sedėti namie ir laukti kada saulė pakvies Jus pramogauti?To visiškai nereikia...Sužinok, kad ne tik vasarą, bet ir žiemą gali pralesiti smagiai, pasisempti neužmirštamų įspūdžių... Nori aktyvaus  bei adrenalingo laisvalaiko - pasivažinėjimas „Enduro“ motociklu kaip tik tau!

 Siūlome Jums pasivažinėjimą „Enduro“ motociklu, kuris sužavės ne tik moto sporto mėgėjus, bet ir patyrusius profesionalus. Trumpo instruktažo metu susipažinsite su būtiniausiomis saugumo taisyklėmis bei motociklų valdymo subtilybėmis ir leisitės į adrenaliniu pulsuojančią trasą! Visi „Motonuoma.lt“ instruktoriai profesionalūs sportininkai, tarptautinių varžybų prizininkai bei čempionai, todėl viso važiavimo metu turėsite kuo pasikliauti. Pagal kiekvieno individualius sugebėjimus ir patirtį instruktoriai padės išsirinkti labiausiai tinkantį bei patinkantį motociklą. Kaina vienam asmeniui 99 Lt.
Susidomėję ir norintys tai išbandyti gali apsilankyti internetinėje svetainėje http://www.laisvalaikiodovanos.lt/dovana/pasivazinejimas-enduro-motociklu-kaune

5 komentarai: